galleri grisk

Galleri Grisk er street art, urban art, graffiti og nutids- og samtidskunst samlet og udstillet i et kunstnerisk, kreativt og uhøjtideligt miljø på KLOSTERport 4 8000 AARHUS.

aarhus_2017_img_0044.jpg

Om Galleri Grisk

Galleri Grisk udspringer fra det kreative fællesskab Grisk, som er grundlagt af kunstneren Peter Brik. Han havde et ønske om at starte Grisk som et sted, hvor kreativitet kunne blomstre frit, og hvor kreativudfoldelse af en hver art var muligt. Ud fra tanken om at åbne dørene for nutidskunst og streetart er Galleri Grisk opstået. Med det brændende ønske om at slå skodderne endnu mere op for den nyskabende kunst har Peter bortforpagtet Galleri Grisk til Mads Fredborg og partner Anders Poulsen.

Målet for Galleri Grisk er nu at bringe kunst og tilskuere tættere sammen. Kunsten skal være tilgængelig for alle og bryde med det etablerende. Arbejdet hos Galleri Grisk vil ændre definitionen af kunst og skabe respekt om kunstnernes evner til at skabe forundring og dialog.

Mød Mads Fredberg

Mads Fredberg er direktør og forpagter af Galleri Grisk.  Mads ser det som sin fornemste opgave at drive galleriet i den oprindelige kreative ånd – hvor kunst og mennesker mødes på tværs. Ifølge ham handler det om at bygge bro mellem kunstverdenen og offentligheden. Mads er passioneret med en personlige mission om at gøre street art til en anerkendt kunstform og tilbyde et udstillingsvindue for en kunstform, som han mener, fortjener respekt og anerkendelse.

 Kontakt Mads direkte på: mads@gallerigrisk.dk

Mød Anders Poulsen

Anders Poulsen er salgschef hos Galleri Grisk og står for den primære kontakt med kunderne. Anders har den filosofi, at kunsten skal mærkes og opleves. Derfor er hans klare formål at få kunsten ud til så bred en skare af den almindelige danske befolkning.

 Kontakt Anders direkte på: anders@gallergrisk.dk

 

aarhus_2017_img_0049-e1504331431461.jpg
aarhus_2017_img_0063-e1504331323221.jpg