238A0273.jpg

KUNST CIRCLE

Hvis man som virksomheden har tomme vægge og begrænsede midler at købe kunst for, så er kunstcirkel den optimale løsning. Konceptet går i al sin enkelthed ud på, at en gruppe af virksomheder indgår i et samarbejde med Galleri Grisk, hvori kunsten cirkulerer rundt mellem medlemmerne. Virksomhedernes ansatte og kunder får derved mulighed for, at møde kunst på en ny og anderledes måde. Ydermere giver det virksomheder mulighed for at få levende kunst på de ofte tomme vægge rundt omkring på kontorerne.

 Direktør Mads Fredberg udvælger et antal kunstværker, der passer til lige netop den virksomhed, det skal hænge hos. Værkerne roterer mellem flere virksomheder og hver virksomhed i cirklen får minimum tre skiftende

udstillinger årligt, så man altid har noget nyt, der kan inspirere i virksomhedens lokaler.

 Investeringen fungere som en opsparing og den månedlige betaling ligger typisk omkring 2-4.000 pr. måned og udregnes ud fra værdien af den kunst man som virksomheden får stillet til rådighed. På den måde har du selv indflydelse på hvor meget du vil investere og i sidste ende kunne handle kunst for. Hvert år opgøres opsparingen og det beløb du har investeret, kan du nu frit benytte i Galleriet til enten værker eller udsmykning? Det er helt op til dig. Vi sender dig gerne en kontrakt så du kan se de nøjagtige vilkår for, at være en del af kunstcirklen.

Galleri Grisk er meget behjælpelige med at få hængt kunsten korrekt op, så det passer i rum og atmosfæren.

 Mulighed for fagligt netværk

 Et kunstcirkel samarbejde giver de deltagende virksomheder mulighed for at mødes til netværksarrangementer. En kunstcirkel består af virksomheder fra forskellige brancher - på den måde sikre vi, at alle virksomheder kan drage fordel af at udvide deres faglige netværk i og omkring Århus.

 Citat fra indehaver af Kommunikationsbureauet Gammelbys, Mette Gammelby:

”Vi ville ikke kunne investere i ægte kunst i samme omfang, som kunstcirkel-konceptet hos Galleri Grisk giver os mulighed for.” 

 Cita Citat fra erhvervsadvokat hos Hejm Advokater, Mikkel Thykjær Jørgensen.

”At have kunst på væggene løfter stemningen i et mødelokale og ændre den måde mine kunder opfatter mig på – heldigvis kun i en positiv retning.”